Üdvözöllek, kedves vendég!

Ezt az oldalt azért készítettem, hogy bemutassak neked egy újdonságot, a Bambusz Szaxofont!

Saját magam készítem ezeket a hangszereket, amelyek részben a klarinétra, részben pedig a szaxofonra emlékeztetnek. A fúvókában egy tenor szaxofonnád szólal meg, az alakja viszont inkább a klarinétéra hasonlít. Természetesen nem az a cél, hogy helyettesítsenek egy igazi szaxofont, teljesen más a felépítésük. Ez egy önálló, különleges hangszer a maga egyszerűségében, természetességében és kellemes hangzásában.

Tovább a termékekhez >>>              Minta videó megtekintése >>> Bambusz

Miért jó, ha van nekem?

  • Nagyon természetes hangulata van a velük való játéknak. A nád és a hangszer teste hasonló anyagokból készül, ami egy különleges harmóniát eredményez mind kinézetben, mind hangzásban.
  • Erőteljes, dinamikus hangzás, meglepően hasonló egy valódi szaxofonéhoz.
  • Nagyon kedvező az ára, így kis befektetéssel különös, dzsesszes hangzást varázsolhatunk otthonunkba. Kipróbálhatjuk és megtanulhatjuk a nádnyelves hangszerek használatát, mielőtt egy drágább hangszert vásárolnánk.
  • Kis mérete miatt bárhová magunkkal vihetjük, ideális hangszer utazóknak. Így olyan helyeken is játszhatunk vele, mint pl. tengerpart vagy egy magas sziklaszirt. Kirándulások alkalmával elkápráztathatjuk barátainkat egy kis szaxofonjátékkal.
  • Mert öröm vele játszani. :)
Bambusz Szaxofon


Egyszerű, tartós felépítés

Minden Bambusz Szaxofon belsejét sellakkal, a külsejét pedig lenolajjal kezeltem. Ez a természetes módszer megvédi és időtállóvá teszi a hangszert, miközben megőrzi a hangszín gazdagságát is. Azonban pár dolgot így is be kell tartani a hangszer kezelését illetően, hogy az valóban hosszú életű legyen. Minden fontos információ megtalálható a Tippek oldalon, egyéb részletes leírásokkal, hogy a kezdők is könnyedén elsajátíthassák az alapokat.

Személyes megjegyzés

Be kell vallanom, hogy még nem vagyok professzionális hangszerkészítő sok-sok év tapasztalattal a hátam mögött. Saját magam számára kezdtem készíteni a hangszereket, és sok-sok kísérletezés után végül elég jók lettek. Ekkor gondoltam, hogy elkészítem ezt az oldalt, hogy veletek is megoszthassam a hangszerrel való játék örömét.
Az Online boltban minden hangszer mellett találni fogsz egy hangmintát is, hogy teljesen biztos legyél a hangszer hangját illetően. Minden darab egyedi, és nagy odafigyeléssel készült. Remélem, annyi örömet szereznek majd neked is, mint nekem. Bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok rá, ha írsz egy levelet!